Warning: mkdir() [function.mkdir]: File exists in C:\Program Files\HSphere\3rdparty\PHP\PHP5\prepend.php on line 33
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
Snovbordtr • Başlık görüntüleniyor - arkadaslar hadi bıraz canlandıralım

arkadaslar hadi bıraz canlandıralım

Genelağ sayfamız ve Forumumuzla ilgili gelişmelerin duyurulacağı, eleştirilerinizi yapabileceğiniz veya gelişimi için fikir verebileceğiniz bir bölüm.

arkadaslar hadi bıraz canlandıralım

Mesajgönderen zekirdek » Sal Tem 25, 2006 7:17 pm

oncelıkle boyle bı portalın kurulması cok hosuma gıttı.emegi gecen ınsanlarA tesekkur ederim.
arkadaslar hepimiz snowboard tutkunuyuz bu forumun bos kalması bıze yakısmıyo..paylasıcak cok seyimiz var ki ben yeni bi boardcu olarak bunu soluyorum.
HERSEY ORTAK NOKTAMIZ SNOWBOARD ADINA:
ONA BAKINCA HUZUR BULAN VE SEZON ICIN GUNLERİ SAYANLARA SESLENİYORUM..

gelin su forumda bı ortam kuralım bırbırımızı tanıyalım bılgı ve tecrube paylasımında bulunalım.
zekirdek

Re: arkadaslar hadi bıraz canlandıralım

Mesajgönderen paranoyak » Çrş Tem 26, 2006 1:08 pm

zekirdek yazdı:oncelıkle boyle bı portalın kurulması cok hosuma gıttı.emegi gecen ınsanlarA tesekkur ederim.
arkadaslar hepimiz snowboard tutkunuyuz bu forumun bos kalması bıze yakısmıyo..paylasıcak cok seyimiz var ki ben yeni bi boardcu olarak bunu soluyorum.
HERSEY ORTAK NOKTAMIZ SNOWBOARD ADINA:
ONA BAKINCA HUZUR BULAN VE SEZON ICIN GUNLERİ SAYANLARA SESLENİYORUM..

gelin su forumda bı ortam kuralım bırbırımızı tanıyalım bılgı ve tecrube paylasımında bulunalım.

Bende seninle aynı fikirdeyim ama maalesef bu tür gelişimler biraz zaman alıyor. İnsanlar forumu fazla kullanmıyor çünkü fazla yazı yazan yok , fazla yazı yazan yok çünkü fazla kullanılmıyor:) bir kısır döngü var anlayacağın. Mutlaka bir gün gelip kırılacak o günü bekliyorum:)

ilgin için teşekürler.
Kullanıcı avatarı
paranoyak
Site Admin

Mesajgönderen zekirdek » Çrş Tem 26, 2006 1:30 pm

paranoyak o zaman msn aracılıgıyla toplanalım bı topıc ac ıstersen herkez msn ini yazsın..
LİFE=SNOWBOARD
zekirdek

Re: arkadaslar hadi bıraz canlandıralım

Mesajgönderen SPeeDY_61 » Prş Eyl 20, 2007 3:32 am

.[/quote]

Bende seninle aynı fikirdeyim ama maalesef bu tür gelişimler biraz zaman alıyor. İnsanlar forumu fazla kullanmıyor çünkü fazla yazı yazan yok , fazla yazı yazan yok çünkü fazla kullanılmıyor:) bir kısır döngü var anlayacağın. Mutlaka bir gün gelip kırılacak o günü bekliyorum:)

ilgin için teşekürler.[/quote]

Tamam kaptan ben varım :)
Kullanıcı avatarı
SPeeDY_61

Mesajgönderen pinustr » Cmt Şub 14, 2009 6:26 pm

Ben her zaman burdayım :)
pinustr

Dön Genelağ Sayfamız ve Forum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir