Warning: mkdir() [function.mkdir]: File exists in C:\Program Files\HSphere\3rdparty\PHP\PHP5\prepend.php on line 33
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
Snovbordtr • Başlık görüntüleniyor - motor almaya doğru

motor almaya doğru

Motor ile ilgili konuları tartışabileceğiniz bir bölüm.

motor almaya doğru

Mesajgönderen tolgayka » Pzt Ağu 07, 2006 11:25 am

Arkadaşlar Ben motor almayı düşünüyorum ve biliyorum ki grubumuzda pek çok motorcu arkadaş var hic motoru olmamış birisi için cbr 125r fazla olmaz değil mi hayatımda scooterdan başka motora binmedim gerçi ama.. ne düşünüyorsunuz =))
tolgayka

Mesajgönderen thekillingroad » Pzt Ara 25, 2006 5:44 pm

Fazla gelecegini sanmiyorum, tabii nasil bri scooter kullandigina da bagli bu ama.. En fazla eger ki Asya Motor falan gibi Scooter'lar kullandiysan biraz esasli ve az bisey hizli gelebilir ama kisa zamanda alisirsin, uzun surecek bir zorluk yasatacagini sanmiyorum, giris seviyesi bir motor zaten CBR125R..
Ama biraz daha para koyarak, uzun vadede biraz daha tatmin edici bir motor olsun dersen mesela, CBF250 öneririm.. Para buldugum an almaya bakiyorum kendilerini..
Koreli Hyosung'un 250GT ve 250R modelleri var. 250R bilhassa racing'e baslamak icin ideal surus konumu falan olsun (tarz olarak CBF'e gore. cbr125r a gore de biraz daha buyuk ve guclu olmasi) ama.. koreli hyosung.. cin mallari gibi asla degil ama kaltiesi servis agi falan da hala bir muamma..

oops. agustostan kalmaymis simdi farkettim :)
thekillingroad

Dön Motor

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir