Warning: mkdir() [function.mkdir]: File exists in C:\Program Files\HSphere\3rdparty\PHP\PHP5\prepend.php on line 33
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file D:/home/paranoya/forum.snovbordtr.com/includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:/Program Files/HSphere/3rdparty/PHP/PHP5/prepend.php:33)
Snovbordtr • Başlık görüntüleniyor - İnsan kopyalamak yasak mı? kim demiş?

İnsan kopyalamak yasak mı? kim demiş?

Burada aklınıza gelen her türlü koplo teorilerini konuşabiliriz. Türkiye üzerine oynan oyunlardan, gerçekte kavanozda yaşayan uyutulmuş varlıklar olduğumuza kadar.

İnsan kopyalamak yasak mı? kim demiş?

Mesajgönderen paranoyak » Cum Mar 18, 2005 4:31 pm

BM hala insan kopyalamayı denesek mi denemesek mi diye düşüne dursun, nevadada otoyolda durmanın bile yasak olduğu bölgede neler dönüyor çok merak ediyorum. Emin olduğum bir şey var, oda biz bir şeyi duymuşsak modası çoktan geçmiştir. FBI yada amerikan ordusu bundan yıllar önce kimbilir kimleri kopyalamıştır bile. Şu anda belki 15 yaşına gelmiş 50 tane Einstein ÖZEL eğitimler alıyordur. Savunma silahları, saldırı silahlar, nükleer bombalardan daha etkili güçlü silahlar, ışınlanma, fizik mühendisliği, tarih ve geleceği planlayan tipler. Böyle haksız dövüşün olduğu bir savaşta oyunu kuralina göre oynayan kişiler ayakta kalır mı?
Kullanıcı avatarı
paranoyak
Site Admin

Mesajgönderen bong » Cmt Kas 12, 2005 10:12 pm

biz biseyi duymussak modası zaten coktan gecmistir lafına katılıorm.kesınlıkle wardır boyle seyler
Kullanıcı avatarı
bong

Re: İnsan kopyalamak yasak mı? kim demiş?

Mesajgönderen TRooL » Prş Mar 19, 2009 12:07 pm

paranoyak yazdı:BM hala insan kopyalamayı denesek mi denemesek mi diye düşüne dursun, nevadada otoyolda durmanın bile yasak olduğu bölgede neler dönüyor çok merak ediyorum. Emin olduğum bir şey var, oda biz bir şeyi duymuşsak modası çoktan geçmiştir. FBI yada amerikan ordusu bundan yıllar önce kimbilir kimleri kopyalamıştır bile. Şu anda belki 15 yaşına gelmiş 50 tane Einstein ÖZEL eğitimler alıyordur. Savunma silahları, saldırı silahlar, nükleer bombalardan daha etkili güçlü silahlar, ışınlanma, fizik mühendisliği, tarih ve geleceği planlayan tipler. Böyle haksız dövüşün olduğu bir savaşta oyunu kuralina göre oynayan kişiler ayakta kalır mı?

Biraz geç kalınmış bir yazı olduğunu biliyorum ama daha yeni gördüm... "paranoyak" nickinin nereden geldiğini merak etmiştim... Şimdi aldım cevabımı :D

Bu arada yukarıda yazılanlar çok mu uçuk şeyler? Kesinlikle mümkün... Neden mi? Kendi paranoyamdan biliyorum :)

Not: Tolga, "The Thruman Show" u ilk izlediğinde ne düşündüğünü çok merak ediyorum :D
Kullanıcı avatarı
TRooL

Re: İnsan kopyalamak yasak mı? kim demiş?

Mesajgönderen paranoyak » Sal Mar 31, 2009 3:17 pm

Ne düşüneceğim, senin ilk düşündüğün şeyi:))
Kullanıcı avatarı
paranoyak
Site Admin

Dön Komplo Teorileri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir